09 Haziran, 2006

Bir alışveriş ve takiben şooooooook diyettt



Age, bir gün işinden çıkar ve yaklaşan yaz tatilini heyecanlı hale getirebilmek için alışveriş yapmak ister..Tabi tatil diyince ilk akla gelen ZEKİ MAYO nun bikinili kızları olur..Gözünde dönüverir o güzel bikiniler...Halbuki kendisi 35 olalı bi gün bile bikini giyememişdir..Neden olmasınki...Herşeyin bir başlangıcı vardır.

Kendini sevinçle ve hatta "sekerek" değerli Zeki abi nin mağazasına atar.Kataloga bakar bir bir modelleri seçer ve sempatik satıcı sayesinde kendini "klodya şefır" sanarak bi kolunda mayolarla süzülerek soyunma kabinine girer...VE o da ne ya........

_Pardon hanfendi ya bu floresan ışığı mı ne... ben bi acayip görünüyom burda

_NAsı yani?

Age sinirlenir nedense bu soyunma kabini ışıklandırmaları insanı olduğundan--şişman--,çirkin-- ve dolikisefal gösterir diye düşünür kendi kendine...

- yok bunun modelinden ...yoksa ben 40 bedene girerim ..der...

-yok yok bununda kumaşından ben 42 ye de girerim şahsen...

- E bu model zaten ofsayt 36 bedene de olmaz bu..

-Bu seneki modellerden herhal bu da olmadı bana...
....................................
gibi anlık geçiştirmelerle kabinin ışıklandırmasına suçu bularak ve kendi kendine söylenerek ...ve kolundaki mayoları tezgaha terkederek... boynu bükük ayrılır olay mahallinden


İşte hemen hemen her sene yaşanan budur ...Ben hep bir heves giderim mayo aliiim bitmeden seçilmeden diye ama hep de ışık beni kötü (!) gösterdiği ve şişman gösterdiği için eli kolu boş dönerim..Yine aynısı oldu.Tartıya çıktığımda 3 kg almış olduğumu gördüm....Ve hemen aynı dertden muzdarip arkadaşımla yanlış olduğunu bile bile bir şook diyete başladık.3 günde 3 kilo...Tabi aşırı sağlıksız ve yanlış olduğunu bile bile girdim olaya pazara kadar bişi olmaz bana umarım.Napiim bunu yapmam lazım yoksa kaybetmek üzere olduğum kendimi hiç bulamayacağım...

Bugün halimiz çok komik dii...Öğlen herkes yemeğe giderken biz arkadaşımla elimizde kirazlarımız ve eriklerimizle yolculadık arkadaşlarımızı...Tabi onlar dönünce atladık üstlerine ..Ne yediniz? Tatlı var mıydı?Kısır yapmışlarmı:::((

Neyse öyle ya da böyle.. bakalım bu ŞOK bizim bünyeyide şok etmez işallah....

Comments:
ayy zevkle okudum canim, vallah bikini hikayesi süper. Yaaa abartmayin bu kadar, siz hicmi plaja gitmiyorsunuz, bir oraya bak, 100 kg gecik kadinlar bikinili dolasiyor, onlar utanmiyor sizmi utanacaksiiz?

Hamilikte 28 kg aldim, hamile kalmadan önce 47 kg idim, simdi ise 50 kg dayim, ama gel de bir karnima bak, deri resmen asiliyor, ne spor ne masaj, hic bisicik yardim etmedi, ama ben yinede kafayi bozmuyorum ve istedigimi giyiyorum, nedemisler, rahatsiz olan bakmasin kardesim. Sen de öyle yap. Hem dikat et kendine, öölee sok diyet yapipda saglina zarar verme, kilomu önemli yoksa senmi? Tansiyon düser müser, allah korusun. Sen bol bol su ic, cok faydasi var. Ben 4 ayda 15 kg ´yu günde 3 - 4 litre su icmekle atim. Tavsiyem olsun.

Hadi öptüm seni
 
ya ageciim abartıyosun senn yaa..
ben de gelicem bi gün bu alışveriş seansına, bak sana nası aldırıcam o bikinileri..sen ışıklara takılma şekerim,kendi ışığına bak..şu yaşına kadar bikini giymemeni senin deliliğine veriyorum..acilen bikini alınaaaa!:)
bi de..dolikisefal neeeeyyy???
 
AGEcugum sahiden dolikisefal ne demek?:))
 
Sevilaycımmm...Ne güzel yazmışın öyle!!bende dediğin gibi hamileliğe 60 kg başladım ve 85 bitirdim.Vee dediğin gibi fazla kiloyu attıktan sonra karın bölgesi elden gitti..Zaten bikini giyememin nedeni de bu!!Dediğim gibi genç kızlık döneminde de canım babam hoşlanmazdı o yüzden giyemezdim.Tabi mayoyu giyince de karın ağrısı çek dur!

Şok konusunda da katılıyorum sana ama ilk ve son kez deneyim dedim,birazda merak benimkisi 3 günde 3 kg olur mu diye??Bu arada valla hemen kalkıp su içcem söz...

Crystalım...biliyodum bana böyle diycegğini çünkü sen beni 36 beden sanmıştın.Halbuki ben 40-42 civarıym!!Senden sonra da galiba ben biraz kilo aldım dı.

Ve kugucum ve Crystalcim...DOLİKİSEFAL=Şekilsiz ,şemalsız ...manasında kullanılmışdır.

Kendini kandırma,beyinden 3 günlüğüne yemek hanesini kaldır!!Ben bisonraki postumda anlatıyım bu şoku o halde.Sen yinede çarşambaya kadar su ve meyve birde kepek ekmeği ile idare et deyim ben!!
 
amaaaaannn her kadının derdi,boşveeeeeeeeerrr... :)
 
3 kilo icin bikini giyememek olurmu?okadar fazlaliklari olan insanlar giyebiliyorr,bence kendine haksizlik ediyorsun.hem 3 kilo icin kendine niye iskence ediyorsunki...yavas yavas ver,nasil cabuk verirsen öylede alirsin yoksa..sok falan yapma kendine:))bence hepside sana cok güzel yakisti ama o isik senin moralini bozdu... zeki abinin sucu!!!
 
Benden sana tam destek agecimm,3 gün ne olacak ki,hem" denemedim bilmiyorum" demezsin işte.

Detokslarda bööle değil mi şekerim,1 hafta yada 15 gün,meyve suyu falan etsiz,ekmeksiz,doktorlar öneriyor hemde.

Metabolizmalarımıza bi tokat atmazsak kendine gelecekleri yok tükürdüümün metabolizmaları.

Ben de kandimi kiraza ve karpuz+peynire vurdum ageciim.

Ama kocam diyor:Biyo,bence sen daha fazla kilo alacaksın,detoksta bi oturuşta 1;5 kilo kiraz ve yarım karpuzla bir kalıp beyaz peynir yemekten bahsetmiyorlardır hayatımm";P

Hem listeyi hemde sonuçları bize yaz oldu mu 35cim?
 
Haa agee,bana mail adresini yazar mısın lütfen.
Yorum gibi yazarsan alır,silerim.

Sana soracağım şeyler varda....
 
Hep şu florasan ışıklarında sorun.Peki benim bi zamanlar yüzemeyip yüzücü mayosu alışıma ne buyrulur.Üstelik gencecik minnacık ve 55 kgken.Boşver ya al sen bikinini.
 
Aqua,zaten kış boyu boşveriyorum da yaz gelince olmuyor işte ..


Birtencim tabi sadece 3 değil 3 sadece bir başlangıç..Bir 3 daha ve spor.Ama dediğin gibi Zeki abi hayli suçlu...Öyle Türk kadını var mı yav??İnsan reklamlarına daha balık bi hatun koyar..

Biyonikim,ne güzel demişsin arada bu bedene bir şok lazım yoksa alıp başını gidiyor...Hemen yolluyorum mailimi.Ve bir sonraki postumda da sonuçları anlatacağım.

Hazan Vakti ,cidden bazı ışklar insanı olduğundan çooook daha berbat gösteriyor.
 
Age'cim,
soyunma odalarını ışıklandırması hep kötü oluyor, gerçekten!!...
O aynada gördüklerine aldanma... plajda herşey daha güzel gözüküyor :)
 
Age, Selam,

Selamını aldım, teşekkürler. Ben de bir merhaba demek için uğramıştım ki, tam kalbime dokunan Bikini yazını okudum. ben de 55 kg olarak hamileliğe başlayıp 75 kg da bitirmiştim. 62 kg'a kadar indim ama ıhhhh, altına inemiyorum. Çok da fazla kendimi üzmüyorum ama 3-4 kg daha verip 57-58 kg olabilsem yetecek bana. Göbeğe gelince, haklısınız valla, bir türlü erimiyor namussuz. Spor yapmadan olmayacak ama sporu yapacak zaman yok (bkz benim sayfadaki Spor yazısına...)

Gelelim Zeki abiye, hep beraber Türk kadınları olarak birleşip dövelim bence bu adamı. Ben bugüne kadar bir tane bile bikini alamadım oradan. Tüm bikiniler 34-36 beden ve üçgen üstlü, kardeşim Türk kadınlarının vücüt yapıları eee, biraz iri ve dolgun oluyor ama değil mi?? Bize göre de bikini üretseniz ölür müsünüz? Mecbur muyuz hep mayo giymeye?

Valla dün ben kuzenimle bu konudan konuşurken bana Kom firmasına git dedi, oradaki bikiniler gayet giyilebilirmiş.

Göbeği boşverip alacağım ben bir tane. Diğer arkadaşların da dediği gibi herkes giyiyor, biz de giyelimmmm....
 
Age35, gerçekten 3 kilo için kendine dert mi ediyorsun ..Bence kendi vücut yapına uygun bikini giymediğin için bikinileri beğenmiyor olabilirmisin? Demek istediğim mutlaka fiziki yapına uygun bikiniler vardır..O modeli denememişsindir..Birde rengi önemli .. Açık renkli bir insana ten rengi bikini kötü gider gibi..Bu gibi ayrıntılar deniz kıyafetlerinde de geçerli :))
 
Yazmayı unuttum..Eğer 100 kiloya inersem utanmadan bikini giyebilirim :)) -(az kaldı).Gerçi şimdi mayo giyiyorum özel beden ama eğer şişmansam(k) zaten kilo takıntım(ız) olmadığından şişmanım(ız)..
 
20'li yaşlarımda bikini giymedim hiç,sonradan heves ettim 30 yaşımda giymeye başladım,ayıptır söylemesi(!) hiç kilo problemin yok,36 beden giyiyorum ama bence bu kilo ile de çok alakalı değil.Bir şeye heves ediyorsan yapacaksın, herşey zamanında güzel.
 
Damlacım,umarım dediğin olur..tez zamanda plajdaki huzurlu zamanlara kavuşup ruhlarımızı dinlendirmek dileğiyle..

Sevgili Enne ,biliyormusun seninle aynı kiloda takılıp kalmışız.Ama bu kez ben kararlı gibiyim bakaım ne derece başarılı olacağım.Genelde kararlı başlayıp bozgunla nihayetlendiği için..
Kom a da uğrayacağım mutlaka..

Asortikcm 3 kg sadece başlangıç içindi .Verilmesi gereken daha 7 kg daha var.Başarılabilirse tabiki.
Dediğin gibi doğru mayo ya da bikiniyi seçmek çok önemli.Umarım sende en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın...

Crescent,çok haklısın,insanın içinde kalmış bir hevesden daha çok ona zarar verebilecek bir şey olamaz sanırım...E hevesleri ertelememek için azıcık dişimizi sıkmamız gerekiyor belkide...
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

illa okumam lazım
HEY GİDİ GÜNLER