24 Eylül, 2006

Bu Pazar stresi nası bir şey ya...!! =(

Yok ben kaç yaşıma gelirsem geleyim kurtulamıyacağım bu pazar sendromundan.....Ne yaptıysam olmadı.

Kimi pazar hiç evden çıkmadım ,dinlendim gazete okudum.........OLMADI

Kimi pazar Metro City senin,Pabetland,Paşabahçe benim gezdik gecenin körüne kadar....OLMADI

Kimi pazar oturdum sadece tüm gün işimle ilgili çalıştım ki ertesi gün yarım- eksik -kifayetsiz hissetmiyim diye kendimi o da .........OLMADI

Kimi pazar Mercimek hanımı bıraktım kayınvaldeme çok sevdiğim sinema keyfini yaptık eşimle o da...... OLMADI

Kimi pazar aile ziyaretleri yapalım bari dedik e o da...... OLMADI

Kimi pazar 'anti sportive' ben..yürüyüşe de çıktım O da......... OLMADI

Yan, ne yaptıysam olmadı olmadı.O akşam saatleri hava kararınca benimde dünyam kararıyor ya ???Ben mi "kliniğim" yoksa normal mi durum arkadaşlar?

Comments:
Mercimek hanım okula başlamş hayırlı olsun, Allah zihin açıklığı versin minik kuşa:)

Bu pazartesi olayı bunaltıyor gerçekten ama pazartesi değilmiş gibi düşün, ben artık gün ayırt etmiyorum, pazartesiye özel hazırlıklar yapmıyorum; ütü, çamaşır vs günlere bölüyorum:) ondan belki bu sıkıntım biraz azaldı. Rahatsız olmuyorum yani pazartesiden:))

www.blogcu.com/balkizyaren
 
Ageciim,canımm..yok normal canım senin durumun..düşün ki ben artık çalışmayan bir ev insanı halinde bile pazar akşamları manasız bir iç sıkıntısını hala yaşıyorsam,senin durumun gayet normaal...
pazartesi giyeceğin kıyafeti hazırla mesela pazar akşamı,o iç sıkıntısı başladığında..Sonra ne biliim,güzel rahatlatıcı bi duş al,dergi ya da kitaplarını alıp yanına güzel bir uyku çek sonra kendine,sabah daha iyi uyanırsın hem...pazar akşamının sıkıntısı da belki aklına gelmez,he?
 
Ben de pazar gunlerini sevmiyorum. Calismiyorum ustelik ama sevmiyorum. Calisinca ne olucak kim bilir, simdiden anladim seni :)
 
pazar gunleri stresini atmak icin pazartesinin tatil olmasi gerek:) ama bu seferde pazartesi sendromu mu baslar, biz saliyi da tatil ederiz :)
 
bu pazar sendromu cocuklugumuzdan kalma bisey galiba, pazar gunleri bi telas olurdu yetisecek odevler, banyo zamani, utu gunu hep hazirlik icinde gecerdi, bana da ptesi cok sevimsiz geliyor bi turlu alisamadim...
 
Tamamen normal Ageciğim:-)

Ben depremden sonra ev kadını olmaya karar vermiş ve işten ayrılmıştım. Çalışmadığım o dönemde bile(ki bu 10 ayı kapsıyor, sıkılıp cinnet geçirmiş ve iş hayatına dönmüştüm) her pazar aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Yani bu pazar sendromu öyle kanımıza işlemiş!

Sıkıntıdan biraz olsun uzaklaşmak için Pazar akşamlarını özel bir akşam olarak düşünüyorum, güzel bir yemek, mümkünse eşim ve oğlumla güzel bir akşam, güzel bir DVD film, belki hoş bir şarap gecesi... Bazen işe yarıyor:-)

Renkli günler.-)
 
Mom haklı. 7 yaşımızdan beri her pazar aynı sendromu yaşaya yaşaya genlerimize kazınıyo herhalde. Ben de hiç sevmem. Emekli oldum ama eşim çalışıyor, oğlum okula gidiyor. Onlarla bir ben de bunalıma giriyorum pazarları. Gün içinde çeşitli aktivitelerle güzel olsa bile akşam saatleri iğrenç oluyor.
 
sen de benim gibi yatılı okul çocuğu musun acaba? yatılı okulda okuyanlar için daha bi iç sıkıcı geçer çünkü pazar günleri ve geceleri. biz gürbüz'le evlendiğimizden beri pazar günleri akşamüstünden başlayarak gecenin körüne kadar dvd izliyoruz çoğu zaman. ertesi günü pek düşünmüyorum böylece :)
 
pazar aksamları bende başlıyorum uflemeye puflemeye yarın işe gitcem tatil bitti diye. cunku bizi yorucu bir haftanın bekledigini gayet iyi biliyoruz. 5 gun boyunca maratona cıkmıs gibi koşturacagımızı biliyoruz. Buda bizi geriyor haliyle.
 
Ben de pazartesi sendromu yoktur, ama pazar sendromu aynen yazdigin gibi vardir. Galiba MOMin dedigi gibi hepimizde cocukluktan kalma bu pazar sendromu. Haftasonu tatili bizlerde nedense sadece cmt tatil, pazar ise verimsiz ve tatil olmayan bir gun olarak yasanir hep. Tadini cikaramayiz doya doya.
 
Şeydacım,çok teşekkürler,dediğin gibi düşünmeyi deniyeceğim=)

Crystalcımmm,e senin gibi neşeli,şen bir arkadaşım bile pazar sendromuna yenik düşüyorsa benimki hakikaten normal geldi şimdi bana.!

Bani,demek yalnız değilim okudukça rahatladım ben..

Renkler bu "şarap" hoşuma gitti benim..zaten sağlık için mutlaka içmemizde gerekiyormuş.



Banuşum Türk milleti olarak zati hazırız her tatile dört gözle!

Mom ,onunda etkisi var,e bi de ben hala okula gitmeye devam ettiğime göre...

Çenebaz zaten en çekilmezi o gün karardıktan sonrası..

Huysuzcm,şarapdan sonra tüm gün DVD de güzel bir öneri.Thnks =)

Sevilcim bir ilaç olsa aslında içtiğimiz anda alıverse gerginliğimizi

Kuğucum bende pazartesi gayet verimliyimdir...Dediğin gibi asıl problem pazar da...Öğretiler kolay kolay unutulamıyorki.

Mercan bende bu son kurduğun cümleyi söylemek istiyorummm."Ben pazar günlerini çok seviyorum"40 kere yazsam değişir mi acaba fikrim!!
 
çalışmakla okulla falan ilgisi olmayan pazar sendromu var bende de. normaliz biz agecim:))
 
Pınarım,commentleri okudukça rahatladım ben=)
 
Pınarım,commentleri okudukça rahatladım ben=)
 
eskiden pazar benim için "ooffff yarınn iş varrrr, kim uyanıcak şimdiiiiii, ütülenecek giysilerr, fönlenicek saçlar...." falandı...
şimdi evde olduumdan mıdır nedir bütün günler birbirinin aynı....
benim gün sendromum varr günnnn
heyyyyyy ben daha kötü durumda olmalıyım :))
 
Ah Duygucum ,senin durum daha vahim desene..=(
 
age35 ben de sevmiyorum pazar günleriniiiii:((( Hep biten şeyleri hatırlatıyor bana.Bitiş, sona erişler, yok oluşlar...Bak benim durumum daha bir vahim sanki...
 
daha ufacıkken okula gitmezken bile bana pazar günleri afakanlar basardı..bide bizimkiler vardı ya o basladımı daha cok delirirdim..eskisi kadar olmasada pazar afakanı hala devam etmekte bende:(
 
Ben o sendroma cumartesi ogleden sonrasindan giriyorum :( Sevgiler.
 
benim pazarım yemek yap, ütü yap, evi de biraz temizlemek lazım. öfff yarın iş var be. çıkmayalım bi yere yoruluruz yarın iş var.. şeklinde ölü bir gün olarak geçiyor. pazartesi de ölüyü defnediyoruz genelde:))) salıdan yeniden başlıyor hayat. cuma günü zirvedeyiz.

nimet
 
ahhh ah aynen ! bu sene öğlenci oldum belki biraz hafifler
 
Yapma be Nimetcim,pazar iş yapılır mı yazık sana..=(

Aqua devlet de o şansınız var tabi,öğlencilik,sabahçılık...
 
Aslında pazar stresinin ertesi gün yapılacak işleri düşündüğünde ortaya çıktığını farkettim ben.Pazar günleri hiçbirşey yapmamaya çalışıyorum..Yani tatil yapıyorum..O zaman stres falan kalmıyor..Dağılan evi de pazartesi akşamı topluyorum :))
Çünkü biz pazar günleri yazın denize gidiyoruz kışın da pikniğe gidiyoruz..Sadece kahvaltı yapıp çıktığımız için bir şey yapacak zamanımda kalmıyor..Akşamları da pazar keyfi izleyip tv karşısında yatıyorum :))
 
"Kimi pazar Metro City senin,Pabetland,Paşabahçe..."diye baslayan maddeyi okuduktan sonra benim bile icime afakanlar basti. Cunku bunlari yaptiktan sonra eve donup pazar aksamina katlanmak cok zor :(
 
Asortik,çok hoşuma gitti bu benim...Hiç bir şey yapmamayı denemeli mutlak!

Gayri ihtiyari,epey yeni formül öğrendim blog arkadaşlarım sayesinde aşacağız bu sendromu.
 
yok yok bence en guZeli pazartesi işe gitmemek bu bende kesin işe yarıyor
 
Keşke hayalcim seçme şansım olsa ...
 
Yazılanlara katılıyorum, çocukluktan kalma bir iç sıkıntısı sanırım, çalışmadığım dönemlerde bile aynı şeyi hissediyordum.
 
hadi canımm çık şu stressten :)
yeni post:)
 
Gün,olmuyor işte bir kere içimize işmiz stres!

Duygu,haklısın ihmal diz boyu..
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

illa okumam lazım
HEY GİDİ GÜNLER