01 Eylül, 2006





Bugün işten yorgun argın ve bitap şekilde 4 .kat olan, asönsörsüz dairemize topuklu ayakkabılarımla dilim dışarda tırmanırken tek düşüncem bir an önce eşofmanlarımı giyip ,elime türk kahvemi alıp ayaklarımı da şöyle bir uzatıp gazetemi de elime alıp dinlenmekdi...

Kapıyı açar açmaz bütün gün evde oturmakdan daralmış ve hatta bunalmış kızım yukardan arabamı görmüş ve hemen hazırlanarak,ayakkabılarını giymiş,çantasını da omzuna atmış beni kapıda karşıladı.

- Hadi anne basketbol topu almaya gidiyoruz bana söz verdiğin gibi..

Evet ben dün ona söz vermişdim basketbol topu alıp evimizin yakınındaki basketbol sahasında oynayacağımıza..

Şöyle bi yutkundum ve

-Fakat kızım ben çok yor.......

dememe kalmadı

- Ama hani anneler verdikleri sözü daima tutardı?????

Tabi boynu bükük biçimde ,damağımda az önce hayalini kurup içemediğim kahvenin hayali ile topuğu olmayan bir ayakkabı seçerek attık kendimizi sokakalara ve photo da görülen okul alışverişimizi yaparken buluveridk kendimizi gecenin bir köründe.....

Sonra babamızı aradık gel yemek yiyelim diye...Havasında olmayan gonca gelemiyceni söyledi....

Bizimde boğazımızdan geçmedi.Kapdık Burger Kinglerimizi ve geldik evimize ...

P.S Bu arada bizim ada planı bu hafta suya düştü annem bu hafta sonu abimde kalacak...

P.S 2 Resimleri izah etmeyi unuttum öyle karman çorman colage yaptım ben.....annemin yaptığı şahane dolmalar,bir sabah kahvaltısı,ucu görünen yeni keşfettiğimiz çay yanında beypazarı kurusu tavsiye edilir Migroslar da var,Annecimle yaptığımız Kalyon ve Cevahir gezisinden kesitler,ve canım kızımın okul araç gereçleriii.....,ha bi de bunak ben doğumdan sonra narkozun etkisiyle arabamın yerini unuttuğum için sağolsun teknolojii çekiyorum arabamın yerini ve bulabiliyorum hemencecik....

Comments:
Sözler daima tutulmak zorundadır ve ben bu yüzden birşeyi söylerken"bakın kızlar söz vermiyorum,bakarız tamam mı?"diyorum.Tavsiye edilir:)))

Beypazarı kurusunu ne çok duydum yahu.Şu alışveriş listesine yazıp geleyim unutmadan bari.Bi kurumuz eksikti,tam olsun;P
 
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
 
selamlar..annelik böle bişey olmalı..önceliklerini bebeğinden yana tutmak,,kendi isteklerini askıya almak,fedakarlık yapmak...
okul alışverişlerini çok özledim..o yeni kokusu yok mu...çanta almak istiom ben de...ama artık koskoca kz oldumm...olmaz ki:((
 
Annelik güzel ve süper bişeydir sanırım...Anneme sorduğumda seninde çocuğun olduğunda o zaman anlarsın diyor nasıl bişey olduğunu...Allahım hepimize iyi evlatlar versin..Bende çocuğumun her istediğini yapmaya hazırım ..tabiki dozunu kaçırmadan..
 
Blog sayfası ve elinde fotoğraf makinası olanların ortak psikolojisi herhalde bu, her görüntüye malzeme olarak bakmak,bunu de çekeyim sayfaya koyarım şeklinde düşünmek...:))) Blog olayından bir haber olanlar ise buna bir anlam vermiyorlar tabi :))))
 
Biyonikcm,taam ben bi de öyle deneyim bakayım..Kuru içinde hiç kaçırma,çünkü her çeşit peynirle ve domates ile hoş bir tadı var,sanırımm tereyağdan kaynaklanıyor o güzel tadı.

Menapoz bacı,valla benimde içim gitti alışverişde,utanmasam kendime de alıvercektim bir kaç tane...

Gamzecim,inşallah seninde zamanı geldiğinde güzel bir kızın olur annesi gibi şöyle gamzeli...

Evet ya Crescent ailede de arkadaşlardanda bilmeyen çok blog olayımı Ben böyle resim çektikçe tuhaf tuhaf bakıyorlar bana ...
"Sofrayı bırakda bizi çek "diyorlar.Bir gün öğrenecekler gerçeği...=)
 
annelik=yorgunluk:) ister bebek olsun ister çocuk durum değişmiyor heralde:) ama tatlı yorgunluk...
 
bi şey sorcam. bu kolaj denen şey nasıl yapılıyor. ben paintle yapmaya çalışıyorum ama çok uğraşıyorum. var mı bunun bir kolay yolu?
 
Age35, ben de biyonikin taktiğini uyguluyorum.Çünkü verdiğim sözü iki elim kanda olsa tabiriyle yerine getirme hastasıyım. Ama bu taktiği uygulayınca her duruma karşı erteleme şansın oluyor, şiddetle tavsiye edilir...
 
Kesinlikle yorgunuk ama öyle bir yorgunluklu ki öpücükle beraber keyife dönüşüyor...Pınarcım bu colage ı ben PICASA isimli bir program var bilgisayarımda onun yardımı ile yapıyorum..Sanırım internetden indirebilirsin.

Zeynocum bende çok dikkat ediyorum buna tutamıyacağım sözü veremeye çalışıyorum ama bazen verdiğim sözü unutuyorum işte...tavsiyeni uygulayacağım kesin...=)
 
Beypazarı kurusu. Aylar önce söz verip yapmadım bak ben onu. İyi ki hatırlattın. Bir ara sokarım devreye!
 
Ben bu yazının en çok kuruyu kıyısından köşesinden gördüğüm kısmına takıldım.Geçen şubat ayında alıp kemirerek bitmesin diye her gun bi tane yemiştim.Bi ara netten tarifinialdım yapıcaktım vazgeçtim.İyi oldu migroslara bakayım.hay Allah senden razı olsun.Bu tadı geç keşfettim ne özel bi yiyecek bu ya.

Çocuklar niye böyle bizim yorgunluk anında öylesine verdiğimiz sözleri unutmuyor.Anneler babalarda hep sözlerini tutuyor.Bzizm annelerimiz babalarımız söz vermezdi biz söz almazdık.Onlar bişey istendiğinde bakarız derlerdi.Tabi isteyebilirsek.
 
Sevgili Oya ,en kısa zamanda yap!!Ev yapımı olan çok daha lezzetli olur sanırım..

Gazel vakti,migros da bulamazsan Kİler de de gördüm ben onlardan,farklı markalar da var .Çocuklara gelince çok doğru cidden bende hatırlamıyorum...Ay da yılda verilen sözlerle idare ederdik galiba...=)
 
olsun olsun yine de keyif verici. canım hamburger patates kızartması cekti yahu:(

nimet
 
kahvalti sofrasinda tabaklar bir kere cok ama cok cici, ac olmasam bile gel otur ye birseyler diyor:) Kizlarinda boyle nazi cekilir iste, annecigimde az cekmemis benden, dedigim olsun hemn bugun olsun turunden bi kizmisim, o yuzden seni anlayabiliyorum ama cok sansli ki kizin senin gibi tatli bir annesi var,

cok optum,
Banu
 
Nietcim,yep bir hamburger hep beraber yiyelimm..=)

Banucum çok teşekkür ederim iltifatların için..Eğer benim kızımda senin gibi canayakın ve becerikli ("salıncakta iki kişi" de sardığın dolmalar aklıma geldi de) olacaksa ben çekmeye razıyım...!
 
Ah o anlar yok mu? Tam dinlenme hayali kurulduğu anda verilen söz böyle dikiliverir insanın karşısına:)
 
sevdiğim bi arkadaşımın üç yaşında şeker mi şeker bi kızı var.
geçen gün "annecim yarın bana kelebekli toka alabilir miyiz?" diye sormuş, anne kişisi de "tabi bebeğim" demiş.
bizim minik kelebek ne düşündüyse, nerden duyduysa patlatmış hemen "annecim sana güvenebilirim, dimi?" diye sormuş :)))
hala gülüyorum, sanırım bize hepp güvenebilirler.
ne kadar yorgun olsak da :))))
 
Annelogcum,onlara hayır dememiz mümkün mü?Söz vermesem bile öyle güzel istemesini biliyorki ....

Potansiyelcim ,migros da satılan hali bile lezzetli geliyor,demekki tazesini yesek "hastası" olacağız...=)Sen araştırda ulaşma imkanımız varsa hemen verelim siparişleri..

Kesinlikle haklısın Duygu..onların bir gülüşü bir bakışı ömre bedel..Bizlerde bu mutlu bakışları görmek için herşeyi yapabiliriz..!
 
evet söz verince istiyor cocuklar o yuzden söz verirken iki kere düşünür oldum ben
söz veripte yapma konusunda oglum en çok bana güvenir cevresinde çünkü ne söz verdiysem yaparım yapamayacagım seyler icinde bakarız durum musait olursa yaparız diyorum. eee calısıyoruz ya her zaman müsait olamıyoruz iste.
 
ay o bunaklik bendede hala devam ediyor su kafalari degistirselerde gidip yeniletsek:))
okullar aciliyo upuzun tatil nasilda cabuk gecti, okul alisverislerini cok seviyorum ben
 
ay çatlıycam şimdi şu beypazı kurusunu 1 türlü anlayamadım.. galeta gibi bir şey mi? peksimet mi? yoksa un kurabiyesi gibi mi yoksa yoksa kurutulmuş otlardan oluşan bir çay mı? valla çatlattınız beni elbirliğiyle. age'ciğim gözünü seveyim azıcık anlat bana şu kuru'yu.
 
Sevilcim öyle anlar kolluyork, ben,m kızım böyle kafam meşgul bambaşka şeyler düşünürken "tamam kızım " ağzımdan çıkıveriyor..Tabi sonra uğraş dur..

MOm ,bende utanmasam kendime de alıcam o kalemlerden defterlerden..

Çok değerli sayın TOplu İğne hanım..şimdi bu kuru gerçekten enteresan bir yiyecek ..şöyle deyim ben size..galeta sertliğinde,ısırıldığında ağıza mükemmel bir tereyağı ve şekersiz un kurabiyesi lezzetinde peynir ve çay ile pek yakışan vazgeçilmez bir ara öğün yiyeceği...Tabi kalori açısından zengin sanırım çünkü tereyağı tadı var ve kepekliside yok...malesef..Burdan yetkililere sesleniyorum ...KURUNUN KEPEKLİSİNİ İSTERİZ!!
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

illa okumam lazım
HEY GİDİ GÜNLER