02 Kasım, 2006

Stress nasıl atılır??


Yaşadığımız sıkıntılı günlerden sonra kızımında e tabi annesininde biraz ilgisinin başka noktalara odaklanması gerekiyordu...Hastalığımız nedeni ile kızım bayram harçlıklarını harcayamadığı için yattığı sürece.

"Anne iyleşince paramla toy s are us a gidecekmiyizz?"diye sordu.

Oysa hastalığı boyunca ona pek çok hediye gelmesine rağmen...Evde abartmıyorum 50 tane barbie var ama olsun o 51. için hevesli.

Ben çocuğum olmadan önce kızım olursa oynatmıycağım şu barbilerle derdim ama büyük konuşmuşuz tabi..

Her nasıl olduysa bu kez kandırmayı başardık ve bir oyuncak kedi ve bu puzzle ı alarak çıkmayı başardık JOKER mağazasından.Metro City deki bayağı hoşumuza gitti.Toys r us dan çok daha iyi..Eğitici oyuncakları daha çeşitli..Biraz pahalı olmakla beraber..=)

İşte bizde son durumlar böyle...Her gün hızla eve geliş,mercimek hanım iyi beslensin diye en az 3 çeşit yemek,goncanın eve gelişi,küçük hanımın ödev seremonisiisofra hazırlama ,yemek,puzzle,masal,biraz tv, biraz kitap ve sızış..Yemek ve uyku düzeni kaçacak kızımızın da yine bitap düşecek diye mutfak alış verişine bile gidemedim.

Hafta sonu Kitap fuarına gidebilmek dileğiyle....

Comments:
Agecim cok cok gecmis olsun oncelikle kizinin hastaligi atlatmasina cok sevindim umarim bir daha hic bu hastaliga yakalanmaz. Annelik cok zor ve cok kutsal. Herseyden fedakarlik yapiliyor. Allah hastaliklarini gostermesin.
 
Agecim çok sevindim mercimeğin iyi olmasına.İnşaallah bundan sonra anne-kız hep birlikte yüzünüz güler ve yaşadığınız sıkıntılı günleri unutursunuz.
 
Sevgili Age mercimeğin iyleşmesine çok sevindim. İnşallah tekrarlamaz. Yüzünüzün hep gülmesini dilerim. Kızlarını yanaklarından kocaman öptüm sevgiler...
 
İnşallah bir daha hastalık yaşamazsınız. Puzzle süper :) barbidende daha iyi bende sevmiyorum bu barbieleri bakalım ben napıcam :P
puzzle istedi canım alsammı acaba kendime bir tane :)
 
Sevgili Age çocuğu olan kişilerle çoğul konuşma huyumdan vazgeçemedim gitti. Herkese 1 çocuğu da olsa çocuklar nasıl diyorum ve sonra pardon deyip düzeltiyorum :) Bu benim ikizlerden kaynaklanıyor. Neyse biraz önce sana da aynısını yaptım pardon :) Mercimeği öpüyorum kocaman. Sevgiler...
 
Anne olmak ne kadar zor değil mi? Onlar için yaşıyoruz... Hele hasta olunca biz onlardan daha çok üzülüyoruz.

Şu oyuncak dükkanları beni bile hala cezbeder. Oğlum erkek oyuncakları seçerken gizlice Barbie bebeklere bakarım. Utanmasam alacağım. Bir de şu oyuncak çay takımı, tabak, koltuk takımı olayı var. Ben küçükken bayılırdım. Annemin yurtdışuna giden arkadaşları ve velileri beni ihya ederlerdi bu sevgimi bildiklerinden:-) Ama şimdi neler çıkmış' Çamaşır makinasından minik sebze- meyve ekmeklere, ütüden (benim de vardı ama bunlar birebir aynı)bulaşık makinasına herşeyin bir oyuncağı var. Çok özeniyorum. Ah kızım olsa da beraber oyuncak alsak:-)
 
aYY KIYAMAM TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN..aLLAH İYİLİK SAĞLIK VERSİN...
 
Agecim ne güzel ciciler almışsınız.Aman mercimekte ii maşllah diyorum.İnşallah bi daha o sıkıntılı günleri yaşamazsınız.Bide inşallah Tüyap'a gidersin.O kadar istiyosun umarım gidebilirsin.Öptüm mercümek hanımı:)
 
Puzzle muhtesem gorunuyor, bu winx'lere kizlarin inanilmaz bir hayranligi var, ben de kuzenleriminden biliyorum :)
Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum ama en azindan cocukken kizlarin boyle cicili bicili mumkun oldugunca pembe seylerle oynamalari guzel bisey bence. Yani hemen hayatin gercekleriyle karsilasmak zorunda diiller ki biraz kendilerini masal aleminde sansinlar. Zamani gelince ogrenicekler zaten hayati, mumkun mertebe biraz cocuk kalsinlar :)
Herhalde benim de kizim olsa, odasini donatirim :)
 
2 gundur bende puzzle a mi baslasam diyordum tam:)) sizinki guzelmis mercimekhanim kabul ederse kuguuyal birlikte yapmak ister mi acaba:))
www.puzzledepo.com a isteyen gozatsin:)
 
Nilaycım,çok teşekkür ederim..Umarım hiç birimiz böyle sıkıntılar yaşamayız..=)

Nuraycım,çok teşekkür ederim..

Ebrucum noldu acaba allah mı söyletti kızlar derken...=(
 
Nes,kesin al bir puzzle...Kış gecelerinin vazgeçilmezi bence..=)

Renkler bende cidden zevkle geziyorum kızımla gittiğimde,oyuncakların hepsi çok cazip geliyor hakikaten...=)İnşallah bir kızın olurda evcilik oynarken tüüüm hevesin geçer...=)
 
Gamzecim çok teşekkürler...

Z.Z çok teşekkür ederiz..Umarım yarın gidebiliriz hava muhalefetiine göre kara vereceğiz,tabi bir de mercmkin havasına göre..

Banicim doğru diyosun barbie ler güzelde sanki çocuklarda fazla bir mükemmeliyetçiliğe neden oluyormuş gibi geliyor bana ..Kızım zaman zaman kendini barbie sanıyor mesela..İlerde öyle olmadığını anlayınca hayal kırıklığına uğramasından korkarım..=((

Kuğucum Şubat da Ankaradayız.Sen hazırla bol pembeli puzzleları..
 
bizim son favorimiz elektrominiş:))) alem bunlar yahu:)
biraz barbie bebek hevesi gitti nazanda. örneğin geçen gün doktor oyunu varmış onu istedi aldık. hevesle de oynuyor!!! bebeklerden sonra ilginç geliyor bir hayli insana.

nimet
 
Nimetcim,darısı başımıza bende bakayım nymiş bu doktor oyunu??
 
barbie bebeklerim vardi benimde, hala da saklarim cogunu(daha dogrusu annem saklar;) annem sagolsun onlari su yonde kullanirdi; birlikte oturup elbise dikerdik ciddi ciddi, yemek yapardik barbielerle, sonra birlikte ders calisirdik(barbie okulda gibi yani:)) oyle olunca inan ki hayal gucu, el becerileri, arkadaslik iliskileri cok gelisiyor cocuklarin.. tabi bunun yaninda kitaplar, puzzleler asla ihmal edilmemeli... Cok dusunceli bir annesin sen...

cok sevindim mercimegin iyilesmesine, Allah'im korusun sizi..daha buyuk dertler vermesin...

sevgiler,
Banu
 
tekrar gecmis olsun ve insallah minik mercimek böyle rahatsizlanmaz.

Kiz cocugu degilmi iste, barbie dedinmi, mutlaka bulunur odasinda. Bende cok severim barbie´yi, benim de var hatta:))

Bir soru, senin sayfani okumakta zorlaniyorum, bazi harfler görünmüyor. Bir baki ver istersen, kimse birsey yazmamis bu konuda.

Selamlar
 
:) bana da acil öneri lüffen nasıl stress atıcaımı bilmiyorum!!!
 
wallahi ben 13 yasima kadar barbie oynadim ve 14 tane barbim vardi, ben hala barbie pesindeydim ozamana kadar, yani mercimege cok görme, bu zamanda olsa benimde 50 taneye yakindi galiba:))) insallah en kötü hastaligi bu olur, daha hastalik vermez canim!!cok cok gecmis olsun...dahada gelmesin!!
 
BAnucum,demek sende "barbie generation" grbundansın...=)Teşekkür edrim iyi dileklerin için de ...Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyrum ama hala çok eksiklerim var anne olarak...=(

Mercan ,ben zaten çok daha hevesliyim mercimekden puzzle konusunda..

Sevilaycım ne çok barbie kızı arkadaşım varmış da haberim yokmuşş..=)Demek okunmayan karakterler var..Bir bakayım..

Duygu,kesinlikle puzzle...

Birtencm,çok teşekkür ederim..
 
Artık alışveriş turları da başladığına göre Mercimek hanımın iyileşmiş olmasına çok sevindim:))
 
İyi olmasına çok sevindim Mercimek tanesinin:) Barbie ler bizde de aynı durumda. 30 dan sonra saymayı bıraktık biz. Derslerini bitirince hemen konuşturmaya başlıyor üç beş tanesini alıp. Sürekli iyi, sürekli kötü olanlar var. Barbilerin çoğu da hediye bu arada:)
 
Böyle bir annesi olduğu için minin mercimek çok ama çok şanslı. Bu sene ne varsa sağlık konuları hep ön planda oldu. 2007 iyi gelecek inşallah. Sevgilerimle...
 
Ceydacım evet dediğin gibi,alışveriş düşünmeye başladık nihayet....

annelog,durum biz de de aynı iyi olanlar hep iyi rolde ,kötülerde kötü ..Mutlaka yakışıklı bir erkek de var fakat..

Küçük evin mutfağı,çok teşekkür ederim,bu güzel iltifat için=))İnşallah dediğin gibi olur 2007..
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

illa okumam lazım
HEY GİDİ GÜNLER