11 Aralık, 2006


Her sabah ilk fırsatta çoğumuz gibi ilk yaptığım maillerime bakmaktır.Genelde günde 30 -40 civarı mail almama rağmen bugün saat 12 civarı tek bir mail gelmişdi o da bu maildi,çok hoşuma gitti ..Bir yandan da üzüldüm,nesi oluyordu acaba...???

Haftaya başlamanın verdiği strese iyi geldi belkide.

Her hafta başı planlama yapıyorum dikkatlice ama mutlaka eksik kalan atlanan bir şey oluyor.Ne zaman ki plan yapmıyım o zaman her şey eksiksiz oluyor.Bu hafta ne yapacağımı şaşırdım o nedenle....

Bugün mercimek hanıma Hepatit A aşısı yaptırdık,tabi surat tüm gün aşıya gideceği için beş karışdı.Yol boyunca da pek çok soru sordu.Soruların genel teması " aşı olmazsam ne olur üzerineydi.."Çok direndi ama başardık.Az önce gelip kolunu tamamen sarmam gerektiğini söyledi.Sebebini sorduğumda ise bana kızdı ve

- Çok hassasım anne görmüyor musun ?

diyince bitirdi beni ...Babasına çekti kızım babası da sağlık konularında aşırı hassas ve titiz...

Ha birde biletimizi aldık anneciğime babacığıma kavuşacağım yeni yılda...Çok heyecanlıyım,ne hediye alacağım ben şimdi canlarıma...!!?

Comments:
Gerçekten şirin bir resim:)
Ben genelde aşı olacağını bizim ufaklığa söylemem. Gidince doktor teyzesi çok güzel izah ediyor, neden olması gerektiğini. Bizimkisi de bilmiş bilmiş kafa sallıyor, ses çıkarmaya cesaret edemiyor:)
Anneciğinle babacığına en güzel hediye herhalde sizin onlara gitmeniz diyeceğim, ama maalesef böyle bir strese giriyoruz ister istemez her sene. Ben de şimdiden düşünüyorum.
 
çok komik :)))

bu çocukların bilmiş bilmiş konuşmalarına bayılıyorum ben ya maşallah:)

bizde belki ankaraya gidicez:)
 
Çok şirin bu yaaa.Ayy yerim ben seni :p

Geçmiş olsun Mercimek hanıma da..Anneciğine ve babacığına da allah hemen kavuşturmak nasip etsin...Artık sana zamanda geçmez şimdi :)
 
mercimek harika ya:))bazen neler akil ediyorlar dimi??
bu yilbasinin en güzel tarafida hediyler:))
mailin cok hosuma gitti, bu kardesi olmasin;)))
zaman gecmek bilmez gidene kadar ailene.....bende öyle oluyor bisey beklenince daha uzuyor, planlama konusunda cooook hak verdim sana..bende planli biri olarak artik düsün islerimin nasil oldugunu:))
 
age, bana hiç uğramıyorsun:(((
 
Oy oy o nasıl bir cevaptır öyle:)) Bayıldım , çok şekerler, çoook:)
Yılbaşı için ise çok sevindim, aileye özlem başka oluyor çünkü...
 
Ayçiçeği söylememek ne mümkün daha sabahın köründen o günün planı yapılmak zorunda nereye saat kaçta ne amaçla gidilecek? Öğrenmezse kıyamet kopar.
 
Nes,o zaman sende benim gibi heyecanlı olmalısın.

Gamzecim,bende kızım da gün sayıyoruz =)

Birtencim,dediğim gibi kızım her gün soruyor kaç gün kaldı diye..

Yalnızlar kraliçesi,ben epeydir hiç gezemiyorum arkadaşlarımı...Dolayısı ile senide ihmal ediyorum..

Zeynocum ,umarım dertsiz tasasız gider geliriz..=)
 
Valla age'cim bu mercümek çok süper bişi.Ne güzel sevdiklerini kavuşucaksın ben bile heyecanlandım semnin için.Hediye konusuna gelince en büyük hediye sensin zaten.Onun için çok sıkıntı yapma kendine.Senden giden her hediye onları çok mutlu eder nasılsa.Çok öptüm sizi:)
 
Zilli zarife,çok haklısın annem zaten senin dediğini söyledi az önce telefonda.."Siz gelin yeter.."
 
Ben de kan vereceksem ya da asi olacaksam sol kolum hasta oluyor :) Gercekten uyusuyor falan, hala bu yasta bile aglaya aglaya gidiyorum :) Hemsireler ne yapacagini sasiriyor, ben diyorum siz bana bakmayin ben hem aglarim hem de igne olurum. En komigi esimle evlilik islemleri icin kan testine gittigimizde olmustu, o da kotu oluyor igneyi gorunce, onun surati bembeyaz ben agliyorum, yan yana kan verdik oyle. Hepatit asilari cok onemli, Allah korusun, iyi olmus mercimegin simdiden olmasi. Insallah cok guzel bir yilbasi gecirirsiniz. Hediye konusunda babaya pijama, anneye kupe/kolye derim ben. Sevgiler.
 
Sen güzel bir hediye seçersin zaten, buna eminim. Bir de onlara süpriz kartlar filan hazırlarsın. Böyle şeyleri ben çok seviyorum. Aile birayelerine dönem dönem süpriz yazılar hazırlar, yataklarına, buzdolabı kapağına filan koyarım. Belki dönüşte onların yataklarına kısa ve güzel bir yazı bırakırsın. Sen gittikten sonra bulur ve okurlar:-)
 
Hem güzel ama hemde üzüntülü resim:(

Inan erkekler galiba hep ayni, benim esim de asi olacagi zaman, miz miz oluyor, birde igneyi yedigi zaman, uff diye ses cikiyor. Neden bu erkekler böyle hassas?

Mercimege gecmis olsun, cümleside cok süpermis:)

biletinizi aldiniz ama nereye gidiyorsunuz? Yani annengin nerede yasiyorlar? Simdiden hayirli yolculuklar
 
"Çok hassasım anne" haa, çok iyi :))))
 
mercimek hanım super. buyumuste kuculmus bu cocuklar hızlarına yetişmek mumkun degil
 
cok seker senın bu kız ya
 
agecim aklıma geldı de biz neden bazı bloglara yorum bırakamıyoruz??beta olayı mı acaba???
 
Pınar demek eşinde sende bu konuda çok hassassın...Hediye olarak babaya pijama olabilir,anneye takı düşündürücü pek fazla takmadığı için..

Renkler ne güzel düşünmüşsün ,kesin yazı bırakacağım ,eminim çok sevinirler..
 
Sevilaycım Ankara ya gidiyorum ailem şu anda orada yaşıyor..Ha bir de ben sana hiç yorum bırakamıyorum biliyor musun,anonim olarak bile..=(

Crescent daha ne cevaplar veriyor bir bilsen..

Sevilcim seninkiler de böyledir herhalde..

Aqua bende çok gıcık oluyorum bu duruma,betaya da geçmek istemiyordum ben ama bu gidişle değiştirmek zorunda kalacağız..
 
Simdiden iyi yolculuklar, bende ailemle olucam insallah. Mercimek Hn'a gecmis olsun :)
 
EEE hani benim yorumum olmusum. Ben de yazmistim diye hatirliyorum, okudm hatta kendi blogumda bile sana bu postunla ilgili cvp vermistim??? Nerede?
 
Teşekkürler Gün..

Kuğucuuum valla ben silmedim ...Emin misin yazdığına??
 
selam agecigim, inan yorum yerinde cok ugrastim, ama benim bir süpem var, gördügüm kadariyla senin blogun daha beta blogger´de degil, ve kim normal bloggerdeyse, beta daki olanlara yorum birakamiyor, ama beta dakiler, herkese birakabiliyorlar, yani bu benim düsüncem. Ben ama yine birazcik kurcaladim, bir kac birsey degistirdim, sen bana bir yorum birak, eger ollamssa, bi zahmet c-box kücük bir not birak, haberim olsun. Öptüm seni canim
 
Sevilaycım,ben senin sayfana girdğimde nedense çok sorun yaşıyorum.Başka sayfalar açılıyor.Neden böyle oluyor anlayamadım bende..=(
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

illa okumam lazım
HEY GİDİ GÜNLER