25 Aralık, 2006

Kahvaltı ve yeni yıl alışverişi


Ben yazamıyorum hiç...Hatta yorum yazamadığım gibi kimseyi de okuyamıyorum..

Neden derseniz eğer,biraz kitap okumaya başladım..Hani okuyamıyorum diye hayıflanıyordum ya..Blog hakikaten kitap okuma alışkanlığıma mani oluyormuş bunu anladımm..=((

Bu arada yaptığımız aktivitelerin başında kahvaltı geliyor..İlk resim bizim evden bir kahvaltı karesi diğeride abimlerde..İki hafta sonu özeti ...Ha birde PICTIONARY ve TABU oynadık çok eğlendik...

Üçüncü resimde abimin special salçası..Kahvaltılarımızın vazgeçilmezi.Tarator da diyebiliriz ama içinde peynir ve sarımsak yok..Müthiş leziz bir şey..

Son resimdepazar günümüzün büyük bir kısmını geçirdiğimiz bir alış veriş merkezinin yılbaşı ağacı....... Aldıklarımı resimleyecektim ben ....Bilahere yine....Cuma gidiyoruz ama hala kuaföre boya ya gidilemedi,hediyeler tam değil ....Nasıl yetiştireceğim bennn ....

Comments:
Kahvaltı benim için olmazsa olmazdır. Hafta içi bile erken kalkıp üşenmeden kahvaltı hazırlıyorum. Ama ben öyle kahvaltıda çok özel şeyler yapmam, yani temel kahvaltılıklar dışında birşey yapmam (peynir tereyağ zeytin ve yumurta gibi) Oysa ağabeyinin salçasını görünce eskiden acuka diye birşey yapardı annem, içinde sarımsak ve ceviz de olurdu, o aklıma geldi. Ekmeğe sürer yerdik... Anneme söylesem yine yapar mı acaba:-)
 
bir ara alışmıştım güzel kahvaltı yapıyordum bu ara yine sallıyorum uyku daha tatlı geliyor :)
birde ben yayıla yayıla kahvaltı yapmayı seviyorum o yüzden hafta sonlarını iple çekiyorum :)

nes
 
Kolay gelsin Age:)
 
İşin zor. Allah kolaylık versin. Biraz koşuşturman gerekecek.
 
Kitap okumaya baslaman cok guzel AGEcugum, pabucumuzun neden dama atildigi anlasildi simdi... ama ben seni ozledim:(
 
Renklercim bizde de illa kahvaltıda özel bir şey olacak ya peynirli ekmek,ya yumurtalı ekmek,ya sosis sote...halbuki bende senin gibi temel şeyleri seviyorum...

Nes bizde hafta içi kahvaltı yapamıyoruz arabada tost ile idare ediyoruz çok da rahatsızım bu durumdan..

Annelog teşekkür ederim..

Çenebaz bugün hallettim saçları.=)

Kuğucuum az vaktim olsaydı Ankara ya geldiğimde çok görmek isterdim seni ama malesef...Her günün programı şimdiden belli..Şubat da inşallah=)
 
Age aynen hic kitap okutmuyor bu blog aliskanligi.. yarim biraktigim kitabin haddi hesabi yok benim de.. bakalim nolcak sonlari??

Benim de kayinvalidemden ogrendigim bir salca var, cevizli baharatli super ama cok aci, yesen bir turlu yemesen bir turlu:)

Hediye olayi ise bizde de sorun devam ediyor, persembe gunu aldim aldim, alamadim nolcak bilmiyorum:)
 
Kahvalti masalari muhtesem gorunuyor ama bence hep beraber olduktan sonra ne yendigi de onemli degil :) Haftasonu ben de annemlerle kahvalti etmeye calisiyorum elimden geldigince, cunku baska zaman birlikte olamiyoruz :(

Yilbasi alisverisi benim belimi buktu bu yil yine, hem de bu yil calisiyorum :) Gerci maas kus gibi ama buyuk isler bekliyorum kendisinden :)))
 
Agecim süper görünüyor kahvaltılarınız...Ben kahvaltı yapmaya bayılırım...Sofralarda süper görünüyor kahvaltı etmemek mümkün değil..
 
Kahvaltılar super gözüküyor afiyet olsun. Off hediye işi aynen tamamlanması gerekiyor:) Kalablık olunca da hangine ne alacağını şaşırıyor insan. Bavullar hazırlanacak falan zor valla:)))
 
Geçtiğimiz 3 ayda deli gibi kitap okudum,ama ders kitabı :( neyse ki işe yaradı :)Bak ne güzel kitap okuyabiliyormuşum dedim ve bir sürü kitap siparişi verdim (çocuklarla ilgili,güncel,genel kültür v.s.)geldi ama öylece duruyor henüz okumaya sıra gelemedi malesef,okumam için sonunda bir sınav olması gerekiyor sanırım...:)
 
benim en sevdigim ögün kahvaltidir,kahvalti etsem yeter bana bütün gün, ya kahvalti etmesem bütün gün yemek yesemde ac gibi hissederim kendimi:))kahvalti masaniz harika ikiside:))
kitap bende bu aralar cok okuyorum, bir ara bosluyorum maalesef:(( haklisin blog kitap okumayi engelliyor:))sunu okuyim falan derken zaman geciyor..
 
O kahvalti masalari beni aldi goturdu, hele o kocaman simitler uff. Afiyet olsun. Iyi tatiller :)
 
Pazar kahvaltıları bizde de özeldir. Mutlaka özel birşey yapılacak. Zaten geç de yaptığımız için, brunch gibi oluyor neredeyse:)
Ben de uzun zamandır kitabımı elime alamamıştım. Neyse ki biraz ayarladım kendimi. Hem bloga vakit ayırıyorum, hem de kitabımı okumaya çalışıyorum. Ama günlerdir kimsenin bloguna girip bakamadım. Bugün ise başlıyorum turuma:)
İlk durak burasıydı:))
 
Yeni yilinizi ve Bayraminizi kutlar, tüm dileklerinizin gerceklesmesini dilerim. Sevgiler Sonia...
 
Benim gibi kahvaltıyı en pahalı sofralara değişmeyen biri için bu posy çok şey ifade ediyor. Bana kalsa 3 öğün kahvaltı yapabilirim ama sabah yapılanın yerini hiçbir şey tutmuyor hele bir de sevdiklerim yanımdaysa. Keyfime değmeyin. Önümüzde uzun bir tatil var bu ne demek saatlerce TV'nin önünde muhteşem kahvaltılar. Agecim mutlu yuvanda daha nice mutlu bayramlar ve yıllar dilerim. Herşey gönlünce olsun :)

Sevgiler Nuray
 
canım iyi bayramlar ve iyi seneler :)
 
kahvaltı en sevdiğim öğün:)))

nimet
 
Tüm ailenin bayrami hayirli olsun ve yeni yilliniz kutlu olsun. 2007 sene hepimiz icin hayirli olur insallah. (Amin)
 
ben de çok severim kahvaltıyı, ama çok yedirtiyor.. bu arada masalar çok şık..

iyi yıllar, iyi bayramlar..
 
Age mutlu yillar! Mutlu bayramlar sana ve ailene..
 
Mutlu yıllar age....
Mutlu bayramlar....
 
Elmacım...Sana ,güzel oğluna ve eşine sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum.
 
Bani ailenle uzun mutlu yıllar dileğiyle..=)
 
Gamzecim sana da ailenle ve tabiki müstakbel eşinle mutlu yıllar iyi bayramlar..
 
Sonia, teşekkürler iyi dileklerin için..Sana da ailenle mutlu yıllar dilerim.
 
Nuraycım çok teşekkür ediyor aynı dilekleri paylaşıyorum..
 
Pınarcım,teşekkürler..İyi bayramlar ve iyi yıllar ..
 
Sevilaycım sana da Samet le ve eşinle mutlu yıllar hayırlı bayramlar diliyorum her daim...
 
Ayçiçeği..MUTLU YILLAR !
 
Zeynep, Yalnızlar kraliçesi...

MUTLU YILLAR .
 
Ceyda,Crescent,Nimet...

2007 yılının sizlere ve ailenize sağlık,huzur getirmesi dileğiyle
 
Birten HAPPY NEW YEAR::=))
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

illa okumam lazım
HEY GİDİ GÜNLER