02 Ekim, 2007

LOST çılgınlığı..

Of ne hayırsızım ben ya!!!!

Kızımada kavuştum...Okullarda başladı....Yazılacak ne çok şeyi paylaşamadım sizlerle..

Bu kez yazamamın sebebi başka ne iş ne yoğunluk .Bu ke bahane LOST.Geçde olsa başladık seyretmeye her akşam 2-3 bölüm seyretmeden yatamıyoruz!Aslında bu tarz film ya da dizilerden hoşlanmamama rağmen bu dizide insanı şöyle ensesinden tutup bırakmayan bir şey var...Resmen her akşam buna sarmış vaziyetdeyiz .Türk dizilerden bir tek Yaprak dökümü kaldı seyrettiğim...

Hadi ben kaçtım .TIME to GET LOST..

Comments:
Bende hala LOST izlememiş ama merak eden gruptanım :)
 
bize eşimle geçen yaz var olan tüm sezonları bir çırpıda izledik... sonra niye hepsini bu kadar çabuk izledik diye üzüldük... Gerçekten keyifli ve sürükleyici bir dizi... 4. sezonu bekliyorum merakla... iyi seyirler... Bende sadece yaprak dökümünü izliyorum düzenlii...
 
İşte bu duruma düşmemek için kaç aydır bekleyen LOST dvd lerini seyretmeye hala başlamadım. Ama çok da merak ediyorum. Bir de ben Bıçak Sırtı, Binbir Gece, Yaprak Dökümü, Kavak Yelleri (Merve sayesinde) ve bazen de Annem dizisini seyrediyorum. Bunları bile zor seyrediyorum, çoğunu da iş-güç yaparken. LOST kimbilir ne zamana?
Sevgilerimle...
 
Ben hala lost izlemedim yaaa.
herkers çok anlatıyor aslında bayada merak ediyorum.
 
Ben de izlemedim. Bir tek ben kalmışım sanıyordum ama değilmiş... Arada bizimle de ilgilen ama. Hep kaybolma:-)
 
oh be age sonunda çıktın ortaya:))) merak etmeye başlamıştım seni.

nimet
 
Canim Kardesim,
Guzel bir bayram diliyor, sevgilerimi gonderiyorum.

Kendine iyi bak.
 
AGE, bir ara senin bloğa her girdiğimde virüse yakalandık..Hepsinde yani bütün bilgisayarlarda koruma olduğundan problem yaşamadım ama uzun süredir girmedim ne olur dikkat et :) Baktığımızda senin bloktan geldiğini gördüm :)
Özledim de ..Sadece gelmeyişimin sebebi bu :)

Sana da iyi bayramlar..
 
sağlılı mutlu barış dolu bayramlar dilerim...
 
bende bir lost triyakisiyim, ben 4. sezonu bekliyorum subat 2008 de basliyacakmis. Bütün sezonlari izlemek istersen, internette hepsini bulabilirsin, en iyisi olan ve türkce alt yazii olan bu sayfada

http://www.yuzsekiz.com/

öpüldün
 
MERHABALAR ;
BEN BLOG ORTAMINDA ÇOKTA YENİ SAYILMAMA BLOGUNUZU İLK DEFA ZİYARET ETME FIRSATIM OLDU :) HERKESİN FAVORİLERİNDE OLUNCA BİRDE BEN BAKİYİM DEDİM :) AYRICA LOST A BENDE BAYILIYORUM..ÇOK SEVERİM ÖYLE ADALI FİLMLERİ FİLMLERİ:D BLOGUMA BEKLERİM İYİ AKŞAMLAR :)
 
Hoşgeldin Age,ben de henüz izleyemedim ama arkadaşım eski bölümleri cd yapıcak merakla bekliyorum gercekten söylenen kadar var mı canım?
 
Lost gerçekten garip bir dizi. Aslında biraz da sürükleyici olmasını sağlayan birden fazla bölümü "yeter artık" diyene kadar seyretme şansımız olduğundan bu kadar bağımlılık yapıyor kanımca. 108 bölüm sonunda nereye varabilecekler, onu çok merak ediyorum. 4. sezon başlamadı henüz, lakin daha ortada birbiriyle ilişkilendirilmemiş onlarca olay var havada kalan.

Seyretmeyenlere önerim "bulaşmayın!" :))
 
age? ;))
anladın sen onu:))

nimet
muhtar
 
Age yeter ama kalk artık Lost un başından. Özledik yazılarını, haberlerini:))
Sevgilerimle...
 
Bayramini kutluyor, daha nice bayramlara saglikla, hep birlikte ve mutluluklarla diyorum.

Sevgilerimi gonderiyorum.
 
Sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel bir bayram diliyorum.
Sevgilerimle...
 
hadi ama neredesin AGEcugum:))
 
Lost fanatizmini bir de bana sorun desem abartmış mı olurum bilemiyorum :) Sanırım siz yeni izlemeye başlamışsınız. keşke sizin yerinizde olsaydım da ben de günde 4-5 bölüm falan izleseydim. size tavsiyem yavaş yavaş sindire sindire izleyin. sonra eldekiler bitince yeni bölüm için 1 hafta beklemek çok üzüyor insanı. :) bu arada en sona kaldı pardon merhaba demek isterim. blogumuza da bekleriz. görüşmek üzere :)
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

illa okumam lazım
HEY GİDİ GÜNLER